PARAFRASE

TIM MEEUWS

ZANGER / ACTEUR

Biografie

Parafrase is een acteurs- en (muziek)theaterburo onder leiding van Tim Meeuws.

Tim speelde vanaf '77 acht jaar als zanger/acteur bij rocktheatergroep 'Werk in Uitvoering'. Daarna volgden rollen bij het RO-theater en producties als: Ik Jan Cremer, Little Voice, West Side Story, Blood Brothers en Mamma Mia!

Hij speelde hoofd- en bijrollen in meer dan 30 t.v.-series.

 

De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot theatermaker.

Onder de paraplu van Parafrase schreef en regisseerde hij de muzikale familievoorstelling Knibbel Knabbel Knuisje en schreef hij De Kameleon Ontvoerd. Hij regisseerde o.a. de musicals Jekyll & Hyde en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.

Momenteel werkt hij aan Da Vinci - Beeldenstormer (werktitel). Dit grote muziektheaterspektakel i.s.m. het befaamde Roder Jongenskoor moet in de winter van 2008-2009 in de Martinikerk in Groningen gaan plaatsvinden.

 

Tim heeft een speciale liefde voor griekse muziek: Hij was drie jaar zanger van het griekstalige trio Ano Kato -waarme hij een c.d. maakte en o.a. optrad voor de griekse radio en t.v. Zijn huidige band heet Nomades en maakt een mix van Grieks, Balkan en jazz.

 

Voor een uitgebreid c.v. bezoekt u zijn website.

Tim Meeuws, een man met 30 jaar ervaring

Let op: U bekijkt nu de vereenvoudigde versie van de website. Voor optimaal resultaat heeft flash player 7 nodig in dient JavaScript ingeschakeld te staan.